Om os

Vores mål og værdier

De Unge Biodiversitetsambassadører (DUB) vil stoppe tilbagegangen af biodiversitet, samt oplyse om dens vigtighed ved at inddrage andre unge i at påvirke beslutningstagere til at tage ansvar og handle derpå.

Vi arbejder ud fra positiv og engagerende formidling, i øjenhøjde for børn og unge – men også for voksne – med et vidensbaseret udgangspunkt.

Vores forening

De Unge Biodiversitetsambassadører (DUB), er unge mellem 15 og 35 år, som arbejder på at repræsentere og beskytte vores vilde arter og vilde natur.

Vi har medlemmer i hele Danmark, og afholder månedligt virtuelle møder.

Vi afholder hvert også år et Stormøde, hvor vi mødes fysisk på et naturområde, for at afholde generalforsamling, nære vores sociale sammenhold og nørde naturen sammen. Stormødet er også en god anledning for os til at planlægge og inspirere hinanden til forskellige aktiviteter for det kommende år.

Til daglig arbejder vi ud fra en klassisk organisationsstruktur, med en høj grad af medlemsinddragelse og demokratisk dialog i beslutningsprocesserne.

Vores historie

I januar 2020 deltog 100 naturinteresserede unge på Ungdommens Konference Om Naturkrisen på Christiansborg. 

Konferencen blev afholdt af WWF Verdensnaturfonden og af Miljøministeriet (tidligere Miljø- og Fødevareministeriet), og blev startskuddet til grundlæggelsen af foreningen De Unge Biodiversitetsambassadører.

De Unge Biodiversitetsambassadører
CVR: 43203851
DUBaarhus@gmail.com